Gratis NLP Informatieavond

 Woensdag 14 september 2022
19:00 - 21:00 (ONLINE & LIVE)
Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. - Albert Einstein
Je hebt gehoord over NLP en je bent nieuwsgierig om meer te weten te komen, maar je weet niet waar je moet beginnen of dat het iets voor jou is. NLP kan een mysterieus en ingewikkeld onderwerp lijken, maar dat hoeft het niet te zijn.

Op onze informatieavond nemen we de tijd om alles in detail uit te leggen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over of NLP wel of niet iets voor jou is.

Onze GRATIS, ONLINE en LIVE 'NLP introductietraining' biedt een ontspannen en informele setting waarin je alles over NLP kunt leren. 

We werken samen en passen wat we leren direct toe, zodat je aan het eind van de avond een goed idee hebt of dit iets is dat jouw leven kan verrijken.


Dit is wat je gaat leren

 • Waarom je jezelf saboteert tegen beter weten in; 
 • Welke techniek top atleten, politici, artiesten en high achievers gebruiken om altijd het uiterste te kunnen geven;
 • Hoe je middels bewezen strategieën meer duidelijkheid, focus en motivatie krijgt;
 • Hoe je ervoor zorgt dat je meer geluk, succes en voldoening ervaart;
 • Bonus; je kunt al jouw vragen stellen over je persoonlijke ontwikkeling, obstakels, doelen en NLP.
VOL=VOL
Rutney Sluis, Oprichter Sluis NLP Instituut

 Woensdag 14 september - 19:00 tot 21:00 uur

 Ontdek alles over NLP vanuit jouw luie stoel! (online)

  Slechts 30 plaatsen beschikbaar!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
ERKEND DOOR DE GROOTSTE BEROEPSVERENIGINGEN VAN NEDERLAND Dit is wat andere deelnemers zeggen:

"DÉ NLP opleider van Nederland en omstreken!"

"Een geweldige opleiding mede dankzij Rutney. Een spreker en performer in hart en nieren. Sluis instituut is één grote familie en zo voelt het ook als cursist. Hoe groot de groep cursisten ook is, ze weten exact wie je bent. Met aandacht en liefde begeleiden zij je verder op je pad van (ont)-wikkeling. Diep respect." 
- Miranda Meiners is een hypnotherapeut en specialist in hypnose, stress, burnout, afvallen, geluk en vitaliteit.

"De opleiding heeft mijn leven veranderd."

" Heel veel waardevolle oefeningen voor zelfontwikkeling en coaching geleerd waardoor ik veel sterker in mijn schoenen sta en hierdoor veel meer contact kan maken met de mensen om mij heen. "
- Olaf Van der Louw heeft NLP Practitioner en Master gestudeerd aan Sluis NLP Instituut
"Super blij ben dat ik voor Sluis gekozen heb..."

"De combinatie van het leren en de warmte die ik heb ervaren in de opleiding maken dat ik super blij ben dat ik voor Sluis gekozen heb. Als oosterling zo ver reizen voor een opleiding, dat was het meer dan waard. Je krijgt enorm veel praktische vaardigheden aangeleerd en ze zijn gelijk toepasbaar in de praktijk."
- Janet Hoving is zelfstandig mantelzorgmakelaar


 

DIT IS WAT JE GAAT LEREN:

DAG 1: ONTDEKKING 

 SPEEL DEZE VIDEO AF!
Heb je ooit het gevoel dat je je eigen ergste vijand bent? Alsof het niet uitmaakt wat je doet, je komt maar niet vooruit? Zo ja, dan ben je niet de enige. De meeste mensen zijn hun eigen ergste vijand als het aankomt op ervaren van geluk, succes en vervulling in hun leven. Het gevoel niet goed genoeg te zijn, niet slim genoeg te zijn, niet mooi genoeg zijn of niet rijk genoeg zijn weerhoudt mensen ervan de acties te ondernemen die ertoe leiden dat zij hun dromen verwezenlijken. Ze saboteren zichzelf, stellen dingen uit en stressen nodeloos. Hierdoor blijft ook de professionele ontwikkeling achter, wat de sleutel tot vooruitgang vorm in ieders carrière. Gelukkig is er een manier om dat allemaal te veranderen. Tijdens de eerste dag ga je ontdekken waarom je doet wat je doet. Je gaat leren hoe je onderbewustzijn werkt en hoe je het inzet voor geluk & succes. Daarnaast ga je ook leren hoe je de kracht van je brein kan gebruiken om vastgeroeste patronen te doorbreken!
 • Ontdek hoe jouw hersenen werken en hoe je de kracht ervan in jouw voordeel kunt gebruiken
 • Leer hoe jij zelf-sabotage, uitstelgedrag en stress kunt overwinnen
 • Verkrijg duidelijkeheid over wat je wilt en waarom
Tijdens de gratis NLP informatieavond ga je het volgende ontdekken:

1. Wat is NLP

NLP, ook wel Neuro-Linguïstisch Programmeren, gaat over het begrijpen hoe je communiceert met jezelf en de wereld om je heen. Het is de studie van hoe je gedachten, woorden en acties je resultaten beïnvloeden. Met andere woorden, NLP gaat over het begrijpen hoe je de dingen doet die je doet en hoe je ze kunt veranderen.

Wanneer je NLP leert en toepast, zal je nieuwe manieren van denken en gedragingen ontdekken die jou zullen helpen meer succes te bereiken op alle gebieden van jouw leven. Je zult leren effectiever te communiceren, betere doelen te stellen, obstakels te overwinnen en de resultaten te bereiken die je wilt. Of je nu op zoek bent om jouw persoonlijke of professionele leven te verbeteren, NLP kan jou helpen om er te komen.

Tijdens de informatieavond gaan we dieper in op wat NLP is, wat de meest voorkomende misvattingen zijn en wat het absoluut niet is.  

Tony Robbins, Oprah Winfrey, Serena Williams, Hugh Jackman, Bill Gates, Conor McGregor, en Tiger Woods gebruiken allemaal NLP als deel van hun successtrategieën. Nu alleen jij nog!
 
ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED, KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG.

DAG 2: TRANSFORMATIE 

 SPEEL DEZE VIDEO AF!
Als je vastzit in dezelfde negatieve patronen en je wilt je beste leven gaan leiden, dan mag je de tweede dag van deze opleiding absoluut niet missen. Tijdens deze dag leer je hoe je jouw mindset moet veranderen en hoe je los moet komen van alle zelfbeperkende overtuigingen die je tegenhouden. Je gaat slechte gewoontes doorbreken en nieuwe, positieve gedachten over jezelf ontdekken, zodat je je volledige potentieel kunt bereiken. 
 • Laat alle zelfbeperkende overtuigingen los
 • Overwin angsten en slechte gewoontes
 • Ontdekt wat jouw persoonlijke en zakelijke grenzen zijn en hoe je ze kunt verleggen
 

2. Wat zijn de mogelijkheden?

NLP wordt gebruikt voor allerlei doeleinden, zowel persoonlijk als zakelijk. Je kan er jezelf mee helpen, maar ook zeker anderen.
Hier een aantal voorbeelden: vergroten van zelfvertrouwen, het bereiken van jouw doelen, verbeteren van communicatie, meer productiviteit, diepgaande verbinding met anderen & het creëren van meer creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.

Tijdens de NLP informatieavond ga je leren wat voor een bijdrage NLP heeft voor jou en hoe je dit in kunt zetten voor jouw persoonlijke situatie. 

3. Wie en wat is Sluis NLP Instituut

Bij het kiezen van een NLP opleiding is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt, maar hoe weet je nou of je de juiste keuze maakt? 

Waar moet je nou op letten? 

Wat is een goede NLP opleiding? 

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende NLP-instituten?

Als Sluis NLP Instituut vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons als NLP instituut en dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd voor iedereen, zodat je het maximale uit de opleiding kunt halen. Om deze gaan we je kennis laten maken met ons en gaan we je laten zien waar je op moet letten en wat er natuurlijk allemaal mogelijk is met NLP. 
 
 
DOELSTELLINGEN ZIJN DE EERSTE STAP OM HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR TE MAKEN.

DAG 3: TOEKOMST

 SPEEL DEZE VIDEO AF!
Tijdens dag drie van deze opleiding gaat alles samenkomen waardoor jij jouw nieuwe toekomst kan creëren. Onderwerpen zoals effectief plannen en communicatie komen ruim aan bod.  
Je leert op welke manier mensen reageren op communicatie en hoe je ze het beste kunt bereiken. Je krijgt de tools en kennis mee die je nodig hebt om je leven weer in eigen handen te nemen en de regie over je eigen toekomst terug te krijgen! Deze krachtige technieken zijn uiterst geschikt voor ondernemers die die meer en beter willen verkopen, managers die meer uit hun team willen halen of voor ouders die een betere band met hun kinderen willen.
 • Ontdek hoe jij het verleden kunt beïnvloeden om een ​​beter heden te creëren
 • Ervaar de kracht van taal, de kracht van overtuigen, en de kracht van verhalen vertellen
 • Krijg de tools, kennis en vaardigheden om doelen te stellen en bereiken met behulp van de meest krachtige NLP-methodes

Dit is wat je gaat leren & ontdekken tijdens de NLP informatieavond...

 • Het nummer 1 obstakel dat jou tegenhoudt om jouw doelen te bereiken;
 • ​De 5 simpele manieren om met iedereen een klik te krijgen;
 • ​Een simpel trucje om direct meer zelfvertrouwen te krijgen in ongemakkelijke situaties;
 • ​Ontdek wat NLP voor jou kan betekenen;
 • Wat kan en weet ik na de NLP opleiding?
 • ​ Maak persoonlijk kennis met onze NLP trainers en stel al jouw vragen;
 • ​ Maak kennis met onze NLP trainers, deelnemers en proef de sfeer van ons instituut;
 • ​ Je krijgt inzicht in hoe de gehele opleiding er uitziet;
 • Begrijp en ervaar waarom NLP zo'n een krachtige tool is;
 • ​ Het belangrijkste waar je op moet letten bij het kiezen van een NLP opleiding;
 • ​ Waarin Sluis NLP Instituut het verschil maakt...

"super waardevol"

"Ik vond deze avond super waardevol. Ik kwam puur voor informatie over de NLP opleiding, maar ik kreeg veel meer dan dat geleerd.”- Jessica (33)

"Mega blij"

“Mega blij dat ik de informatieavond heb bijgewoond. Dit instituut met de bijbehorende trainers geeft een warm gevoel. Precies wat ik zocht!”
- Kim (43)

"Ik zeg doen!"

“Ik zeg doen! Je hebt niets te verliezen, het was een top avond! Je gaat er geen spijt van krijgen!”
- Bart (37)
We zien jou graag op onze gratis informatie avond!

In plaats van je af te vragen wanneer je volgende vakantie is, moet je een leven creëren waar je niet van wil vluchten. – Seth Godin


Copyright © 2022 | Sluis NLP Instituut | All Rights Reserved