De oplossing voor gevoelens van angst, twijfel, schuld, spanning, en die vervelende knoop in je maag... Die binnen 5 minuten werkt?
Wist je dat 77% van alles wat je denkt negatief en onproductief is en waarschijnlijk bijdraagt aan je eigen zelfsabotage?
 
Wist je dat 75% van alle ziektes door onszelf teweeg wordt gebracht?

Wist je dat jij je goed kan EN mag voelen ZONDER enige reden?
Schrik niet:
Je hersenen zijn niet gebouwd om je gelukkig te maken, je hersenen willen dat je veilig bent.
Elke dag gaan er meer dan 6000 gedachten door je hoofd heen. Wat nog fascinerender is, is dat de meeste van die gedachten negatief of repetitief zijn - of beide.

Een diep gelegen structuur in je brein, de amygdala in "het reptielenbrein", is continu op zoek naar gevaar en dreiging. Net als een Google Street View auto die alles om zich heen scant, scant jouw brein steeds je omgeving en de input die binnen komt.

Dat heeft een geweldig goede bedoeling. Namelijk: overleven
Vandaag proberen onze hersenen ons te beschermen tegen allerlei negatieve ervaringen - zoals liefdesverdriet, een gênant moment tijdens een date, een afwijzing bij een sollicitatie, ontslag, en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Onze brein interpreteert dit soort situaties als bedreigend en zet onbewust een automatische verdedigingsreacties in werking, denk aan oordelen, verwijten, ruzie maken, terugtrekken, of zelfsabotage.

Vandaag beschermt jouw onbewuste brein je dus vooral tegen emotionele overweldiging.

Grote kans dan ook jij hier weleens last van hebt en dus jezelf (onbewust) tegenhoudt om het leven te creëren waar je naar verlangt en om jouw leven ten volste te leven.

Een leven vrij van alle gevoelens van angst, onzekerheid, twijfel, schuld, spanning en die vervelende knoop in je maag. 

Dat klinkt als onmogelijk maar ik beloof je, het is niet alleen mogelijk, maar het is vele malen makkelijker en simpeler dan je denkt!
Als je 5 minuten per week hebt dan garandeer ik je dat je jouw onbewuste emotionele reacties de baas kunt zijn...
Je bent je er misschien wel of niet van bewust, je huidige overtuigingen, en dus je zelfpraat over liefde, geld, gezondheid, relaties, angst, eigenwaarde, succes, vrijheid, geluk en vrijwel alle andere dingen zijn hoogstwaarschijnlijk dezelfde overtuigingen die je had toen je ongeveer 10 jaar oud was. 

Dat verklaart al een hoop voor vele van ons, voor mij in iedere geval heel veel...

Mijn eigen belemmerende overtuiging heeft te maken met mijn vader. Iedere keer dat ik mij openstelde, wees mijn vader mij af. 

Langzaam maar zeker werd mijn overtuiging: liefde geven = pijn en afwijzing

Hierdoor ontwikkelde ik een ander kernovertuiging die ik tot ver in mijn volwassen jaren heb vastgehouden: ik ben het niet waard

Die twee overtuigingen hadden enorm veel invloed op mijn zelfbeeld, zelfrespect en mijn relaties. Deze overtuigingen weerhielden mij jarenlang van om mijn dromen na te jagen en met mensen op een waardevolle manier te binden en relaties op te bouwen.

Zoekend naar antwoorden en verklaringen voor mijn problemen, kwam ik tot een weerzinwekkende en schokkende conclusie over zelfontwikkeling: de meeste oplossingen zijn symptoombestrijdingen (of tijdelijke oplossingen) waarbij totaal geen rekening wordt gehouden met de oorzaak. 
En dat is precies wat ze je niet willen vertellen (maar ik doe het wel!)
Medicijnen = symptoombestrijding
Dit is ook een van de redenen waarom de traditionele oplossingen voor ongerustheid, paniekaanvallen en pijn vaak maar tijdelijk werken. 

Meeste medicijnen zijn pure symptoombestrijding. Je voelt pijn, je wilt de pijn niet voelen en daarom slik je een paracetamol of een ibuprofen. Hoppa klaar is kees, weg is pijn!

De essentie van een pijnstiller is dat deze het doorgeven van het pijnsignaal/symptoom blokkeert of afremt. Zodra het pijnsignaal niet aankomt op de juiste plek in de hersenen, nemen we het ook niet waar. Doordat we de pijn of symptoom niet voelen denken we dat we genezen zijn, maar niets is minder waar. 

De oorzaak van de pijn in je lichaam is nog steeds aanwezig, je voelt het alleen niet meer. Hier schuilt het echte gevaar, namelijk: doordat je het de pijn niet meer voelt, blijf je leven zoals je altijd leeft. Je verandert niets en pakt de oorzaak van je pijn, frustraties, angst en spanning niet aan. 

Hierdoor blijf je je vast zitten in een negatieve cirkel van negatieve emoties en gevoelens. 
Zelfhulpboeken = tijdelijke oplossing
Mensen die zelfhulpboeken lezen zijn vergelijkbaar met mensen die goede voornemens maken voor het nieuwe jaar.

Het lezen van het boek geeft de illusie van verandering. De meeste mensen die zelfhulpboeken lezen, fantaseren over hoeveel beter hun leven zal zijn. 

Dit leidt tot het aanmaken en vrij laten van diverse hormonen. Hormonen die ons een goed gevoel geven. Hoe meer we lezen hoe meer we leren, hoe beter we ons voelen... 

Het boek biedt ons een geweldige beloning, ook al hebben we geen werk gedaan. Omdat we ons beloningssysteem al hebben geactiveerd, is er weinig motivatie over om het boek neer te leggen en te doen wat het zegt. 

De meeste van ons zullen dat ook nooit doen… Veel mensen weten wat ze moeten doen, maar weinig mensen doen ook echt wat ze weten. 

Weten is niet genoeg, het lijkt wel altijd een onbekend ingrediënt te missen...

De volgende logische vraag is dus, hoe komt het toch dat mensen die heel graag willen veranderen en verbeteren ondanks dat ze flink aan zichzelf sleutelen, talloze cursussen volgen, de juiste boeken lezen, vele seminars bezoeken, toch grote verschillen blijven tussen het leven waar ze van dromen en het leven dat ze leiden?

Hoe komt dat toch?
Wat is het ontbrekende ingrediënt?
Ik ga het verklappen! Let goed op...
Het is niets meer dan een ‘fout’ in de programmering van je onderbewuste...

Uit neurowetenschappelijke onderzoeken blijkt dat we maar ongeveer 5 procent van de tijd ons leven sturen met ons denkende bewustzijn. De overige 95 procent van de tijd wordt ons leven beheerst door overtuigingen, het daaraan gekoppelde gedrag en gewoonten die in het onderbewustzijn zijn geprogrammeerd.
En, geloof het of niet, dat is goed nieuws, want deze  "programmeringsfouten" zijn gemakkelijk en zeer snel te herstellen, mits je over de juiste tools en kennis beschikt en de verantwoordelijkheid neemt om hier iets aan te doen... 
En dat is precies wat ik deed, want
Ik was er echt HE-LE-MAAL klaar mee om mijn zuurverdiende centen en waardevolle tijd aan charlatans te verspillen!
Ik weet het nog heel goed, het jaar is 2015 en lig weer in mijn bed te draaien. Ik voelde me leeg, moe, depressief en ik was bang en onzeker over mijn toekomst. Ik was alweer ALLES kwijt en stond op het punt om het op te geven en mezelf compleet te verliezen. Ik hield niet meer van mezelf, ik had spijt van mijn keuzes en wat ik ook probeerde, niets en niemand kon mij meer gelukkig maken.

Ik begon langzaam maar zeker steeds meer te geloven dat ik niet waardevol en goed genoeg was, en viel daardoor regelmatig terug in zelfsabotage. Het feit dat ik "liefde geven" met "pijn en afwijzing" associeerde, maakte het er niet makkelijker op. En als ik terugdenk moet ik het wel toegeven: ik was een expert in zelfsabotage. Ik saboteerde mezelf op allerlei mogelijke manieren en verzon steeds weer een ander excuus.

Het gevolg was dat ik mezelf klein hield, terwijl ik zoveel dromen en doelen had die ik waar wilde maken en ik had zoveel liefde te geven...

Ik was mijn eigen probleem geworden, mijn eigen vijand. En, onbewust, creëerde ik een schaduw waarin ik zelf ging staan… Op deze manier hield ik mezelf klein, en ik belemmerde mezelf om mijn potentie te bereiken.

Ik kwam maar niet van dit patroon af... Alles wat ik probeerde was op de een of andere manier een vorm van symptoombestrijding. Daardoor raakte ik, net als de meeste mensen, verdwaald in een doolhof van methodologieën, cursussen, boeken, etc. 

Totdat ik op een dag een seminar in liep in 2014... Ik leerde daar een concept kennen en als donderslag bij heldere hemel, viel het kwartje... Ik zag en voelde de oplossing… Voor het eerst in mijn leven dacht ik: this is it! 

Ik besloot om mezelf compleet in dit concept te verdiepen en hier een eigen, uniek model van te maken. Waar ik eigenlijk mee bezig was met het ontwikkelen van een model dat aan een aantal criteria moest voldoen. Het model moest simpelweg altijd werken, het moest betrouwbaar zijn en het moest makkelijker toepasbaar zijn in alle denkbare situaties.

Het moest en zou een model worden waar ik altijd op terug kon vallen. En dat werd, na vele jaren, mijn geheime wapen dat ik tot op de dag van vandaag succesvol toepas. 

Je zou het een oneerlijk voordeel kunnen noemen...

Maar, het heeft wel geleid naar naar het hebben van een liefdevolle relatie met twee prachtige kinderen, totale financiële vrijheid en bedrijven die duizend levens op jaarlijkse basis voorgoed transformeren. Het heeft me geleerd om echt van mijzelf te houden en echt weer in mezelf te geloven, terwijl mijn lichaam bruist van energie en kracht… 

Mijn zelfvertrouwen is weer terug, en ik weet dat ik er mag zijn. Ik durf weer liefde te geven en weet hoe ik het moet ontvangen. Ik durf weer dingen op eigen kracht te ondernemen en weer nieuwe avonturen aan te gaan. Mijn plezier, mijn enthousiasme, mijn creativiteit zijn ook weer terugkomen. 

De cursus Mind Meesterschap 2.0: Leven zonder grenzen heeft me veel meer gebracht dan ik ooit had kunnen denken en dat is precies wat ik ook aan jou wil geven.
Dit is waar ik na 10 jaar als coach erachter ben gekomen:
 • De meeste mensen weten en voelen dat er veel meer voor hen is, dat een beter leven voor het oprapen ligt, maar ze weten niet hoe ze dat moeten realiseren.
 • Het zijn de onbewuste patronen van emotie, denken, overtuigingen en gedrag die onze succes en geluk in de weg staan.
 • Minder dan 5% van de mensen zal ook ooit daadwerkelijk actie ondernemen om hun doelen te bereiken, voornamelijk vanwege faalangst of het gevoel dat ze niet goed genoeg te zijn.
 • ​Sommige mensen zullen zichzelf nooit de toestemming geven om hun beste leven te leiden.
 • ​Mensen willen een snelle, betrouwbare, praktische en blijvende oplossing voor hun problemen.
Dit waren ook meteen de belangrijkste punten waar ik rekening mee heb gehouden bij het ontwikkelen van de cursus Mind Meesterschap 2.0: Leven zonder grenzen
100% beproefde methode voor zelfontwikkeling, met snel, gegarandeerd en blijvend resultaat.
Mind Meesterschap 2.0: Leven Zonder Grenzen is een 100% beproefde methode voor succes,  voldoening en een leven zonder gevoelens van angst, twijfel, schuld, spanning en die vervelende knoop in je maag...

Mind Meesterschap 2.0 gebruikt verschillende wereldberoemde en bijzonder effectieve technieken zoals NLP, spraakniveau, ademhaling en ontspanningstechnieken, cognitieve gedragstherapie, het werken met mentale blokkades, hypnose, The Law of Attraction en familieopstellingen. 

Je zult gegarandeerd en binnen no-time makkelijk in staat zijn om giftige denkpatronen te identificeren en elimineren. Je zult alle gevoelens van angst, spanning, schuld en boosheid meteen loskoppelen.

Als expert ga je leren hoe je constructieve overtuigingen over jezelf volledig eigen kunt maken, zodat deze jou versterken!

De regie over het leven terug claimen is nog nooit zo makkelijk voor je geweest, zolang je deze methode volgt!
Mind Meesterschap 2.0: Leven Zonder Grenzen is een 100% beproefde methode voor succes, voldoening en een leven zonder gevoelens van angst, twijfel, schuld, spanning en die vervelende knoop in je maag...

Mind Meesterschap 2.0 gebruikt verschillende wereldberoemde en bijzonder effectieve technieken zoals NLP, spraakniveau, ademhaling en ontspanningstechnieken, cognitieve gedragstherapie, het werken met mentale blokkades, hypnose, The Law of Attraction en familieopstellingen.
Je zult gegarandeerd en binnen no-time makkelijk in staat zijn om giftige denkpatronen te identificeren en elimineren. Je zult alle gevoelens van angst, spanning, schuld en boosheid meteen loskoppelen.

Als expert ga je leren hoe je constructieve overtuigingen over jezelf volledig eigen kunt maken, zodat deze jou versterken!

De regie over het leven terug claimen is nog nooit zo makkelijk voor je geweest, zolang je deze methode volgt!
Hoe werkt het precies?
Stap voor stap ga ik je leren hoe jij jezelf bevrijdt van alle gevoelens van angst, twijfel, schuld, spanning en hoe je die vervelende knoop in je maag gemakkelijk los moet koppelen. Daarna begeleid ik je in een aantal technieken die ervoor zorgen dat je de doelen die jij écht belangrijk vindt, makkelijker en sneller dan ooit tevoren gaat halen.
 • Krijg inzichten in overtuigingen over jezelf die je vroeger onbewust en intelligent ontwikkeld hebt, maar die jou vandaag zonder dat je het weet, in de weg zitten. 
 • Maak optimaal gebruik van de kwaliteiten en vermogens van jezelf en anderen
 • Krijg meer begrip en oefen meer invloed uit voor je eigen en andermans gedrag
 • Pak ​irritaties/weerstand aan
 • ​Bereik op een ontspannen wijze al je doelstellingen
 • ​Maak keuzes die beter bij je passen
 • Maak je gedachten en gedrag constructiever
 • ​Roep een positieve stemming bij jezelf op in 3 stappen
 • ​Stop met piekeren
 • ​Leer beter omgaan met stress
 • ​Krijg vertrouwen in de toekomst en ontwikkel een positief toekomstbeeld
 • Schakel je negatieve interne dialoog voorgoed uit
 • ​Maak diepgaande verbinding aan met jezelf en anderen
 • ​Vele manieren om meer zelfliefde te ontwikkelen
 • Krijg grip op je emoties​
 • ​Ontdek waar je op echt behoefte aan hebt en wat belangrijk voor je is
 • ​Bewust worden van de effecten van je taalgebruik
 • ​ Beter op je plek zijn in je werk
 • Vergroting van het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
 • Haal 7x meer uit je gesprekken met bijvoorbeeld klanten, werkgevers, collega’s en in persoonlijke relaties
 • ​Ontwikkel vermogen om anderen te inspireren en te motiveren (partner, kinderen, familie)
EEN KLEINE GREEP VAN WAT JE GAAT LEREN:
Je krijgt toegang tot ons platform met 20 hoge kwaliteit video’s waarin jij stap voor stap alles ontdekt wat je nodig hebt om een leven zonder gevoelens van angst, spanning, twijfel en onzekerheid te leiden! 
 • Je breekt jezelf los van beperkende denkpatronen!
  De deksel op jouw groei zijn jouw eigen overtuigingen. Jouw eigen of simpelweg geprogrammeerde informatie die je niet meer dient. Alle bewuste en vooral ook onbewuste informatie die je niet meer dient mag uit je systeem en worden losgelaten. Verander jouw overtuigingen, verander jouw leven: zo simpel is het. In één keer een overtuiging veranderen waar je al zolang tegenaan loopt? Leer in deze stap voor stap cursus hoe! Sterker nog, in welke overtuiging zou je wel willen geloven? Je leert hoe jij die overtuiging onbewust integreert met een mega krachtige techniek. Hierna zal alles anders voelen. Integreer dit, en jouw leven verandert.
 • ​Doorbreek elke twijfel over of jij klaar bent voor de verandering.
  Ben je geneigd om verandering uit te stellen? Heel lastig is dat, maar het kan nu stoppen... Ik leer je namelijk hoe jij jouw motivatie op commando kunt verdubbelen of verviervoudigen. Met het drukken op de juiste knop ga jij “aan”, en jij weet onbewust welke knop dat is. Tijdens deze stap voor stap cursus leer ik jou een krachtige NLP techniek waardoor jij precies in staat zult zijn om op de juist knop in te drukken zodat jij kunt beslissen om dat gebied wat jij wilt aanpakken, ook daadwerkelijk gaat veranderen!

 • Je kunt jouw verleden niet veranderen.Gelukkig wel de impact van het verleden op jouw leven...
  Met een unieke regressie techniek leer ik jou hoe jij de emotie onder een beperkende gebeurtenissen kunt veranderen! Hierdoor zal het verleden voor jou gaan werken als een steunende en helpende wind in jouw zijlen, in de plaats van als een anker aan jouw schip. Hoe zou dat zijn voor je? Klinkt raar, maar het kan echt!
 • ​Krijg weer grip op jouw emoties en jouw leven!
  Wat als je onmiddellijk toegang zou kunnen krijgen tot een specifieke toestand of emotie, welke zou dat dan zijn? Kies je voor kalmte, motivatie, kracht, zelfvertrouwen of een onstuitbare persoonlijke kracht? Waar zou je het gebruiken en waarvoor? En wat als je niet slechts één gemoedstoestand hoeft te kiezen; maar in plaats daarvan een manier kunt creëren om direct toegang te krijgen tot elke gewenste staat? Leer hoe je dit gemakkelijk voor elkaar kunt krijgen...
 • Creëer jouw ideale toekomst!
  Het bereiken van jouw verlangens en doelen is een onbewust proces.We leren nooit hoe we congruent met onze onderbewustzijn doelen moeten stellen. Dit is iets wat je nog nooit eerder hebt ervaren en je zult verstelt staan van de impact en de resultaten! Je gaat middels de taal van jouw onderbewustzijn doelen plaatsen op jouw tijdlijn en je onderbewustzijn aan het werk zetten. Dit zorgt ervoor dat je ze ook echt haalt. Ik zal je exact leren hoe ik dit gedaan heb en hoe dit ook voor jou gaat werken.
 • ​Bevrijd jezelf van interne conflicten.
  De ene kant wil A de andere kant wilt B. Bijvoorbeeld; ik wil aan de ene kant ik mijn droom nastreven, de andere kant wil ik zekerheid of meer tijd met met gezin. Aan de ene kant wil ik graag sporten, maar aan de andere kant wil ik ontspannen en rusten. Dit soort interne conflicten kunnen ervoor zorgen dat jij jaren jouw ware verlangens saboteert. Herken je dat? Hoe zou het zijn als je hier meer rust in congruentie zou ervaren? Daarvoor leer ik jou een krachtige techniek gebaseerd op gestalt therapie. Dit zal alignement creëren en deze interne strijd tot een einde brengen. Deze techniek heeft mij geholpen de relatie van mijn dromen te krijgen. Ik ben gelukkig in de liefde met twee prachtige kinderen, omdat ik mijn interne conflict onbewust opgelost heb.
 • Ontdek de kracht van hypnose!
  Hypnose is simpelweg de meest effectieve manier om voorbij jouw bewustzijn direct bij met het onderbewustzijn te communiceren. Je leert de taal van het onderbewustzijn met zelfhypnose... Behaal wel twee keer zo snel resultaat met behulp van een wetenschappelijk bewezen methode. De snelweg naar verandering op een veilige ontspannen manier. Je zult ervan gaan genieten!
 • The Law of Attraction
  De Law of Attraction is GE-WEL-DIG!! Helaas is het niet compleet en slaan miljoenen mensen de plank mis. Na persoonlijk gewerkt te hebben met Joseph MC III, leerde ik hoe je jouw onderbewustzijn effectief kunt inzetten om kansen, mensen, oplossingen en mogelijkheden aan te trekken in jouw leven. Wanneer je kennis gaat maken met de ECHTE LAW OF ATTRACTION formule, zul je in één keer begrijpen wat er tot nu toe mis is gegaan en hoe je het wel echt voor je kunt laten werken. Gegarandeerd!
Deze cursus is werkelijk de enige in zijn soort. 
De cursus is transparant en onafhankelijk van de industrie opgezet, waardoor er enkel de meest effectieve technieken, de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en mijn eigen unieke methoden besproken worden. Dit vind je dus nergens anders.

Deze cursus is simpelweg geweldig, al zeg ik het zelf! Bovendien is het erg inzichtelijk, overzichtelijk en met veel liefde voor de medemens gemaakt. Ik heb ook daarom echt lang zitten nadenken wat de investering hiervoor zou moeten zijn... Ik heb zelf duizenden uren besteed aan het testen, experimenteren, finetunen, slijpen, hervormen, verbeteren, optimaliseren en perfectioneren van dit systeem en product, maar ik bleef mezelf afvragen: "Hoe bepaal ik de waarde van dit product?"

Zelf heb ik de afgelopen vier jaar 150.000 euro betaald aan persoonlijke coaching, nog vele tienduizenden euro's de afgelopen 10 jaar om dit samen te kunnen stellen. Als je alle uren samen stopt, is het zeker tienduizend uur. Als ik honderd euro per uur zou rekenen heeft met mij wel een miljoen euro gekost om het op dit niveau te krijgen…

Geen zorgen, dat ga ik je natuurlijk niet vragen, maar als ik hier vijf of tienduizend euro voor zou vragen dan zou dat ook prima kunnen...
... vooral wanneer je bedenkt dat je ook nog eens een aantal waardevolle bonussen krijgt als je besluit om de Mind Meesterschap 2.0 nu aan te schaffen! 
Bonus #1
​Professionele NLP Coachingsessie (60 minuten).

Alleen ga je sneller, samen kom je verder, veel, veeeeel verder!

Samen gaan we uitzoeken waar je precies tegenaan loopt en waar je kan groeien in je leven zodat jij meer uit je leven kan halen en hoe jij jezelf, vanaf dag één, verder kan ontwikkelen.

Of je nu een zwaar verleden hebt gehad of momenteel een aantal uitdagingen in je leven doormaakt, of je nu op zoek bent naar een tweede kans of gewoon nieuwsgierig bent en vooruit wilt komen in het leven, dit telefoontje zal veel voor je betekenen.

Dat kan ik je garanderen. Laat deze eenmalige kans niet liggen. Het kan je leven voor altijd veranderen.
Waarde: € 350,-
Bonus #1
​Professionele NLP Coachingsessie (60 minuten).

Samen gaan we uitzoeken waar je precies tegenaan loopt en waar je kan groeien in je leven zodat jij meer uit je leven kan halen en hoe jij jezelf, vanaf dag één, verder kan ontwikkelen.

Of je nu een zwaar verleden hebt gehad of momenteel een aantal uitdagingen in je leven doormaakt, of je nu op zoek bent naar een tweede kans of gewoon nieuwsgierig bent en vooruit wilt komen in het leven, dit telefoontje zal veel voor je betekenen.

Dat kan ik je garanderen. Laat deze eenmalige kans niet liggen. Het kan je leven voor altijd veranderen.
Waarde: € 350,-
Bonus #2
Exclusieve Online Masterclass "De Progressie Formule"

Je leert hoe jij:
​- Precies werkt aan de kern van het probleem, waardoor je het effectief kunt oplossen;
​- Succesvoller, met meer plezier en geluk door het leven gaat;
​- Met de Law of Attraction kunt aantrekken wat jij wilt in je leven;
- Jouw brein positief kunt beïnvloeden voor succes en geluk;
​​Doelen kunt stellen en plannen kunt maken waardoor je ze wel behaalt!
Waarde: € 250,- 
Bonus #2
Exclusieve Online Masterclass "De Progressie Formule"

Je leert hoe jij:
​- Precies werkt aan de kern van het probleem, waardoor je het effectief kunt oplossen;
​- Succesvoller, met meer plezier en geluk door het leven gaat;
​- Met de Law of Attraction kunt aantrekken wat jij wilt in je leven;
- Jouw brein positief kunt beïnvloeden voor succes en geluk;
​​- Doelen kunt stellen en plannen kunt maken waardoor je ze wel behaalt!
Waarde: € 250,- 
Bonus #3
Familieopstellingen.

Zowel gezonde als ongezonde patronen in je leven ontstaan niet toevallig... Je creëert deze bewust en onbewust, beïnvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt. 

Je familie is ook systeem en is mede verantwoordelijk tot wie je vandaag bent of juist niet bent... Onbewust willen we onderdeel blijven van ons familiesysteem, en soms gaat dat ten koste van onze voldoening en geluk.

Ontdek hoe jij en je familie elkaar onderling beïnvloeden en wat dat voor jou betekent. 
Waarde: € 395,-
Bonus #3
Familieopstellingen.

Zowel gezonde als ongezonde patronen in jouw leven ontstaan niet toevallig... Je creëert deze bewust en onbewust, beïnvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt. 

Je familie is ook systeem en is mede verantwoordelijk tot wie je vandaag bent of juist niet bent ... Onbewust willen wij onderdeel blijven van ons familiesysteem, en soms gaat dat ten koste van onze voldoening en geluk.

Ontdek hoe jij en je familie elkaar onderling beïnvloeden en wat dat voor jou betekent. 
Waarde: € 395,-
Bij elkaar dus € 995,- aan waarde... voor de bonussen alleen al!
Nog even dit...
Nog NOOIT eerder heb ik zo MEGA VEEL informatie binnen één product gedeeld, en ik was echt wel wat huiverig hierover... Alleen ik besef dat mensen dit nu harder nodig hebben dan ooit! Daarom heb ik besloten deze schatkist voor iedereen te openen.

Ik neem ook alle risico’s, want als het product voor je niet werkt (je bent ermee aan de slag gegaan maar je merkt geen resultaat in de aankomende 30 dagen) dan krijg je simpelweg jouw geld terug.

Deal?
Je kunt alleen maar winnen! 
ALLES WAT JE KRIJGT OP EEN RIJ:
 •  Mind Meesterschap 2.0 (€ 5000,- waarde)
 • ​Professionele NLP Coachingsessie (€ 350,- waarde)
 • ​​​​​​Exclusieve Online Masterclass "De Progressie Formule" (€ 250,- waarde)
 • ​​Familieopstellingen (€ 395,- waarde)
Bij elkaar dus 5995 euro aan waarde. Dat is de waarde die je krijgt voor de investering die je gaat doen. Want dat je hem gaat doen weet ik bijna wel zeker.

Ik ga je niet als een tell sell reclame zeggen dat het ook niet 5000 euro wordt nu en zelfs niet 2500 euro! Nee, dat gaan we niet doen.
Jouw investering voor dit complete pakket om je leven voorgoed te veranderen is nu slechts 19,97 euro! 

Ja, je leest het goed, voor nog geen twee tientjes kun je je hele leven gaan veranderen... 
Maar je moet snel beslissen, want de aanbieding is slechts tijdelijk geldig!
Let op! Ik neem het volledige risico.  
Dit betekent dat als jij het niet goed vindt je binnen 30 dagen je geld terug kunt vragen. 
Oftewel jij kunt dit geheel zonder risico uitproberen.
ALLES WAT JE KRIJGT OP EEN RIJ:
 •  Mind Meesterschap 2.0 (€ 5000,- waarde)
 • ​Professionele NLP Coachingsessie (€ 350,- waarde)
 • ​​​Exclusieve Online Masterclass "De Progressie Formule" (€ 250,- waarde)
 • ​​Familieopstellingen (€ 395,- waarde)
Bij elkaar dus 5995 euro aan waarde. Dat is de waarde die je krijgt voor de investering die je gaat doen. Want dat je hem gaat doen weet ik bijna wel zeker.

Ik ga je niet als een tell sell reclame zeggen dat het ook niet 5000 euro wordt nu en zelfs niet 2500 euro! Nee, dat gaan we niet doen.
Jouw investering voor dit complete pakket om je leven voorgoed te veranderen is nu slechts 19,97 euro! 

Ja, je leest het goed, voor nog geen twee tientjes kan jij je hele leven gaan veranderen.
Let op! Ik neem het volledige risico.  
Dit betekent dat als jij het niet goed vindt je binnen 30 dagen je geld terug kunt vragen. 
Oftewel jij kunt dit geheel zonder risico uitproberen.
Let op! Dit is (echt) een tijdelijke aanbod!
Ik voer deze test uit om te zien of mensen voor deze prijs de cursus zullen volgen, maar ik ben mij er terdege van bewust dat sommigen wellicht denken: "Als dit zo goedkoop is, kan het niet erg goed zijn." Je krijgt wat je betaald, toch? Meestal wel, ja.

Daarom wil ik je graag erop herinneren dat dit echt een tijdelijk aanbod is! Dit is geen sluwe marketingtrucje...

Mij missie is om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren en iedereen de mogelijkheid te geven om hun leven te verbeteren op een toegankelijke, betaalbare en effectieve manier. 

En hoe graag ik ook dat zou willen, ik kan op deze manier een onderneming  niet lang draaiende houden en rendabel blijven, dus ga er maar vanuit dat ik binnen een aantal dagen de prijs van dit product met wel 4985% ga verhogen.

Ik kan je garanderen dat deze cursus een zeer, zeer reële waarde heeft die VEEL verder gaat dan wat je ervoor gaat betalen in euro's.
Much love and care,
 Rutney Sluis
Wil jij ook zonder gevoelens van angst, twijfel, schuld, spanning en die vervelende knoop in je maag leven? Zo kan het!
Wie is Rutney Sluis?
Als NLP Trainer en oprichter van het Sluis NLP Instituut is de missie van Rutney Sluis om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren.

Deze missie drijft hem om meer dan 100 dagen per jaar training te geven, een succesvol bedrijf te runnen en tegelijkertijd mensen in ontwikkelingslanden te helpen door middel van het bouwen van waterputten en het ondersteunen van onderwijsprojecten.

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen en speeches gegeven voor meer dan 50.000 mensen. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen.

Zijn toehoorders bestonden uit ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen ertussen. Als spreker heeft hij onder andere mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Hij vertelt en leert je over persoonlijke ontwikkeling op een hele luchtige, humoristische, unieke & warme manier. 
Let op! Ik neem het volledige risico. Dit betekent dat als jij het niet goed vindt je binnen 30 dagen je geld terug kunt vragen. Oftewel jij kunt dit geheel zonder risico uitproberen.

Benieuwd wat anderen zeggen over Sluis NLP Instituut?

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Facebook

Google

P.S.
Aaaaah, je hebt het gehaald, naar de warme en gezellige plek in de PS-sectie.

En voor het geval jij een van die mensen bent die gewoon naar het einde scrolt, hier is de deal:

Je krijgt direct toegang tot de cursus Mind Meesterschap 2.0: Leven zonder grenzen, inclusief één ​Professionele NLP Coachingsessie en ​​​toegang tot de exclusieve online Masterclass "De Progressie Formule."

P.P.S
Even serieus... Ben je nog steeds aan het lezen? 

Oke, kijk... 

Dit is een tijdelijke aanbod. De kans is HEEL groot dat wanneer je weer op deze pagina terecht komt, dat ik voor dit product veel meer geld zal vragen en wellicht sommige bonussen uit het product ga halen, aangezien ik op deze manier geld aan het mislopen ben.

Druk nu op de knop en investeer in jezelf! Dit gaat jou zoveel opleveren. Dat weet ik zeker.
P.P.P.S
Ik weet niet wat je nog van mij verwacht...

Ik weet niet wat ik je nog meer moet vertellen...

Oke, ik wil je met deze gedachte achterlaten:

Verandering is onvermijdelijk, persoonlijke groei is een keuze...

Jij MOET de leiding nemen en NU de juiste keuze maken. Je moet deelnemen aan je eigen redding. 

Als jij niks doet, dan verandert er niks. Je hart weet altijd het juiste antwoord, dus volg je hart en druk nu op de onderstaande vervelende, glimmende, schommelende, oranje knop en krijg direct toegang!

Je zult er geen spijt van krijgen. 
Much love and care,
 Rutney Sluis
Let op! Ik neem het volledige risico. Dit betekent dat als jij het niet goed vindt je binnen 30 dagen je geld terug kunt vragen. Oftewel jij kunt dit geheel zonder risico uitproberen.
Veelgestelde vragen:

Wat is NLP?

NLP = doen wat werkt.

Bij onze geboorte krijgen we geen handleiding mee hoe we goed en effectief door het leven kunnen komen. Noch worden we op school of door onze ouders geleerd wat we met onze eigen gevoelens aan moeten. Of hoe we het beste met andere mensen kunnen omgaan en communiceren, zodat we elkaar beter begrijpen.

Toch blijkt dat je door het aanleren van eenvoudige en effectieve strategieën, je brein vrij eenvoudig kan trainen om dit soort zaken beter en sneller op te pakken.

Neuro-Linguïstische Programmeren (NLP) is een verzameling van de meest effectieve technieken en methoden die je brein trainen om makkelijker en effectiever in het leven te staan. Zowel voor jezelf als naar anderen toe.

NLP is oprecht, praktijkgericht en holistisch. NLP is een kwestie van doen, bewegen en actie ondernemen in plaats van psychologiseren, eindeloos praten en analyseren.

Is NLP manipulatief?

Nee. NLP is een vaardigheid.

Het kan worden gebruikt om te overtuigen, te genezen of te manipuleren. Het hangt af van de intentie van degenen die het gebruiken.

Iedere en elke techniek voor persoonlijke ontwikkeling kan manipulatief gebruikt worden door slechte mensen.

Niet de techniek, maar degenen die de techniek toepassen zijn integer of manipulatief.

NLP kun je als een hulpmiddel zien, en hoe dat hulpmiddel wordt gebruikt, hangt af van de onderliggende motivatie van de persoon die het gebruikt.

Waarom wordt deze cursus zo goedkoop aangeboden?

Om heel transparant te zijn, ik voer deze test uit om te zien of mensen voor deze prijs de cursus zullen volgen, maar ik ben mij er terdege van bewust dat sommigen wellicht denken: "Als dit zo goedkoop is, kan het niet erg goed zijn." 

Je krijgt wat je betaald, toch? Meestal wel, ja.
 
Daarom wil ik je graag erop herinneren dat dit echt een tijdelijk aanbod is! Dit is geen sluwe marketingtrucje...

Mij missie is om wereldwijd fysiek & mentaal welzijn te creëren en iedereen de mogelijkheid te geven om hun leven te verbeteren op een toegankelijke, betaalbare en effectieve manier.

En hoe graag ik ook dat zou willen, ik kan op deze manier een onderneming niet lang draaiende houden en rendabel blijven, dus ga er maar vanuit dat ik binnen een aantal dagen de prijs van dit product ga verhogen.

Ik kan je garanderen dat deze cursus een zeer, zeer reële waarde heeft die VEEL verder gaat dan wat je ervoor gaat betalen in euro's.

Als ik me vandaag NIET aanmeld, kan ik me dan later aanmelden?

Ja, maar niet tegen deze prijs.

Wanneer en waar kan ik de cursus volgen?

Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en je ontvangt meteen de inloggegevens van de online leeromgeving.

Je mag inloggen wanneer jou het beste uitkomt.

Zijn jullie geaccrediteerd?

Sluis NLP Instituut is geaccrediteerd door ABNLP, CRKBO, NOBCO, SKJ & KTNO.

Met andere woorden, je bent verzekerd van een hoog niveau van onze kennis en opleidingen, ook online.
Sluis NLP Instituut - COPYRIGHT @ 2021 - ALL RIGHTS RESERVED