Tijdens deze exclusieve gratis online masterclass:
Tijdens deze exclusieve gratis online masterclass:
Ontdek je hoe persoonlijke groei verrassend simpel kan zijn, mits je de juiste (5) stappen volgt!
Ontdek hoe persoonlijke groei verrassend simpel kan zijn,
mits je de juiste (5) stappen volgt!
Wie komen er spreken?

Ali B

Artiest, TV-presentator 'The Voice of Holland' en ondernemer

Rutney Sluis

Succesvol coach & spreker en  
Oprichter 'Sluis NLP Instituut'
Je gaat leren: 
  • Hoe je negatieve levenservaringen, mislukkingen en pijn als springplanken kan gebruiken om je doelen te bereiken, voortdurende groei en ongekende persoonlijke ontwikkeling te voeden, ongeacht wat er gebeurt. Onderschat deze vaardigheid niet!!
  • Hoe je een bewust leven kan leiden, zodat jouw leven beter wordt naarmate je ouder wordt.
  • ​Hoe je met de Law of Attraction kunt aantrekken wat jij wilt in jouw leven. Leuk weetje: je werkt nu al met de Law of Attraction, zelfs als je je er niet bewust van bent. Al geloof je nog niet in de Law of Attraction, dat hoeft niet want het is een wet, het werkt altijd, overal en voor iedereen.
  • ​​​Hoe jij jouw eigen toekomst creëert op basis van beslissingen die jij vandaag neemt! Zelfs al neem je geen beslissing, dan beslist je om de huidige situatie in stand te houden...(Iets om erover na te denken.)
  • ​​​​En nog veel meer GRATIS inzichten, tips en waardevolle levenslessen. Mis het niet! 

5 augustus 2021 
start om 19:00 uur

countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds

5 augustus 2021
start om 19:00 uur uur

countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Graag willen wij jou uitnodigen om deel te nemen aan de Koerscheck masterclass op 5 augustus. Dit jaar staat de masterclass in het teken staat van persoonlijke groei en het creëren van blijvende veranderingen.

In deze masterclass pakken we de uitdaging aan om jezelf te accepteren zoals je (nu) bent en tegelijkertijd de aspecten van jezelf te veranderen die niet optimaal of naar wens zijn.

We gaan ook in op hoe wij levenservaringen, pijn, tegenslagen en persoonlijke reacties daarop, als springplanken kunnen gebruiken om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Het doel van deze webinar is om, in 5 simpele stappen, de basis te leggen voor het maximaliseren van jouw geluk, carrière, succes en persoonlijke voldoening. Zodat ook jij vrijwel meteen na de masterclass kan starten met het creëren van de beste versie van jezelf en jouw levensproject als mens.

Tijdens deze masterclass neemt Rutney Sluis, als expert in psychologie en mindset, jou mee in de bewezen methodes die succesvolle personen gebruiken om meer uit het leven te halen.

Daarbij zal Ali B, vader, artiest, TV-presentator, cabaretier en ondernemer, zijn geheim onthullen hoe hij ervoor heeft gezorgd dat hij in zo'n korte tijd en in verschillende levensdomeinen, zo enorm succesvol is geworden.

En het belangrijkste...
We gaan, voor de eerste keer ooit, onthullen hoe je ervoor kan zorgen dat je blijvende veranderingen in je leven kunt aanbrengen, en hoe je nou ECHT kan groeien in je persoonlijke ontwikkeling...

Zodat je meer gebalanceerd, ontspannen en vanuit jouw eigen kracht nog effectiever kunt worden in je werk en privéleven.

Wanneer jij hierbij bent en dit toepast, dan wordt dit jouw absolute topjaar, mis het niet!

Wij kijken er ontzettend naar uit en wij hopen jij ook!

Much love and care,
Ali B & Rutney Sluis
P.S. Kan je er niet bij zijn op 5 augustus? Geen probleem, meld je dan alsnog aan voor de tijdelijke replay
Veelgestelde vragen
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met ons: 010 - 26 13 499
 Waarom is het evenement gratis?
Het evenement is gratis, omdat wij willen absoluut niet dat je enorm veel geld moet betalen om te leren, jezelf te ontwikkelen en meer uit het leven te halen. Daarnaast bieden we tijdens het evenement ook nog geweldige vervolgstappen aan!
 Stel ik kan maar één van de twee dagen, is het het dan nog steeds waard om naar het seminar te gaan?
Ja 100% zeker dat het nog steeds van waarde gaat zijn. Uiteraard krijg je de volledige ervaring met de twee volledige dagen, maar alles is ook apart toe te passen. Ongeacht of je enkel de zaterdag of zondag erbij kan zijn dan zul je nog steeds veel vooruitgang en progressie ervaren.
 Mag/kan ik het evenement delen met vrienden en kennissen?
Hoe meer zielen hoe meer vreugd zeggen we altijd. Alleen leren is leuk, maar samen leren maakt het nog vele malen leuker! Hoe fijn zou het zijn als hier ook nog eens iets moois tegenover staat?

Je kunt het evenement delen via de email die wij naar jou toesturen nadat je jezelf hebt aangemeld. In de email krijg jij jouw unieke deellink toegestuurd. Via jouw unieke deellink kun jij extra content vrijspelen door zoveel mogelijk vrienden, kennissen of familie aan te melden. In andere woorden: hoe meer mensen zich via jou aanmelden, hoe meer exclusieve content jij krijgt. 

Dat lijkt ons een gepaste WIN/WIN situatie, laten we er samen een groot succes van maken!
Sluis NLP Instituut - COPYRIGHT @ 2021 - ALL RIGHTS RESERVED
* Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.