Exclusieve GRATIS online masterclass:
Exclusieve GRATIS 
online masterclass:
Ontdek de 3 essentiële pilaren om te groeien
Maak 2021 Jouw Jaar (deel 2)
(Ook voor jou als je deel 1 hebt gemist!)
Wie komen er spreken?

Ali B.

Artiest, TV-presentator "The Voice of Holland" en ondernemer

Rutney Sluis

Succesvol coach & spreker en  
Oprichter Sluis NLP Instituut
Je leert hoe je: 
  • Precies werkt aan de kern van het probleem, waardoor je het effectief kunt oplossen;
  • Succesvoller, met meer plezier en geluk door het leven gaat;
  • ​Kunt excelleren op het gebied van carrière, relaties, gezondheid, financiën, emotionele gesteldheid en meer...
  • Jezelf kunt activeren en wat jouw triggers zijn voor motivatie;
  • ​​​Doelen kunt stellen en plannen kunt maken waardoor je ze wel behaalt!

27 juli: 19:00 - 22:00 uur

countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds

27 juli 2021
19:00 tot 22:00 uur

countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Als je terugkijkt naar de afgelopen 6 maanden. Stel jezelf dan deze vraag: Ben je blij met waar je nu staat? Heb je behaald wat je voor ogen had aan het begin van het jaar?

Wanneer je antwoordt met NEE of als je het idee hebt dat er meer inzit, dan wil je deze masterclass niet missen. Rutney Sluis en Ali B onthullen hun geheimen als het aankomt op het ervaren van meer succes, geluk en voldoening. Dit zal zowel over hun leven als ondernemer gaan als wat zij privé meemaken en hebben meegemaakt!

Een droom is slechts een droom. Een doelstelling is een droom met een plan er achter ~ Harvey MacKay

Maak van jouw dromen jouw werkelijkheid door mee te doen aan deze exclusieve gratis online masterclass. Je gaat in 3 uurtjes kennismaken met krachten van NLP, plannen en zelfbewust zijn. 

Vaak weten we als individu heel goed waar we heen willen. Echter blijft het hier vaak bij doordat je wordt afgeleid door de befaamde "Waan van de dag". Tijdens deze masterclass ga je juist hiermee aan de slag!

Wat als je nog niet exact weet waar je naartoe wilt of wat je echt graag zou willen voelen, ervaren of bereiken? Geen paniek! Dit is voor iedereen het vertrekpunt als het gaat om persoonlijke groei en zal dus ook het vertrekpunt zijn van deze online masterclass.
Veelgestelde vragen
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met ons: 010 - 26 13 499
 Waarom is het evenement gratis?
Het evenement is gratis, omdat wij willen absoluut niet dat je enorm veel geld moet betalen om te leren, jezelf te ontwikkelen en meer uit het leven te halen. Daarnaast bieden we tijdens het evenement ook nog geweldige vervolgstappen aan!
 Stel ik kan maar één van de twee dagen, is het het dan nog steeds waard om naar het seminar te gaan?
Ja 100% zeker dat het nog steeds van waarde gaat zijn. Uiteraard krijg je de volledige ervaring met de twee volledige dagen, maar alles is ook apart toe te passen. Ongeacht of je enkel de zaterdag of zondag erbij kan zijn dan zul je nog steeds veel vooruitgang en progressie ervaren.
 Mag/kan ik het evenement delen met vrienden en kennissen?
Hoe meer zielen hoe meer vreugd zeggen we altijd. Alleen leren is leuk, maar samen leren maakt het nog vele malen leuker! Hoe fijn zou het zijn als hier ook nog eens iets moois tegenover staat?

Je kunt het evenement delen via de email die wij naar jou toesturen nadat je jezelf hebt aangemeld. In de email krijg jij jouw unieke deellink toegestuurd. Via jouw unieke deellink kun jij extra content vrijspelen door zoveel mogelijk vrienden, kennissen of familie aan te melden. In andere woorden: hoe meer mensen zich via jou aanmelden, hoe meer exclusieve content jij krijgt. 

Dat lijkt ons een gepaste WIN/WIN situatie, laten we er samen een groot succes van maken!
Sluis NLP Instituut - COPYRIGHT @ 2021 - ALL RIGHTS RESERVED
* Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.