Ervaar Moeiteloos Meer Succes, Geluk & Voldoening!
Exclusieve GRATIS Online Training Onthult:
De Simpele Oplossing Voor Zelf-Sabotage, Gevoelens Van Angst, Twijfel, Schuld, Spanning, en die Vervelende Knoop In Je Maag... die Binnen 5 Minuten Werkt + Gratis E-boek!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Rutney Sluis - Oprichter Sluis NLP Instituut
Je leert hoe jij: 
  • ​Precies werkt aan de kern van het probleem, waardoor je het effectief kunt oplossen;
  • Succesvoller, met meer plezier en geluk door het leven gaat;
  • ​Met de Law of Attraction kunt aantrekken wat jij wilt in je leven;
  • ​ouw brein positief kunt beïnvloeden voor succes en geluk;
  • ​Doelen kunt stellen en plannen kunt maken waardoor je ze wel behaalt!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
100% KOSTELOZE ONLINE TRAINING

De GRATIS online training wordt gegeven op donderdag 13 augustus 19:30 - 21:30 uur 

DEZE INSCHRIJVING SLUIT OVER:

countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.
  
De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

In deze gratis training leer jij de bewezen formule die Rutney heeft toegepast om succes, geluk en voldoening te behalen in zijn leven. Normaal gesproken wordt er flink betaald voor dergelijke trainingen, maar in deze training onthult Rutney zijn methode helemaal gratis aan jou. Als jij dit ook wilt leren, dan wil je dit absoluut niet missen. Zorg dat je bent aangemeld voordat je deze unieke kans voorbij laat schieten! 
** EXTRA BONUS **
Als je aanwezig bent bij de online training dan krijg je ons E-boek, "Geluk en Succes Planner", t.w.v. €59, er geheel GRATIS bij! Wees erbij en reserveer nu jouw plek voor de online training.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Sluis NLP Instituut - COPYRIGHT @ 2022- ALL RIGHTS RESERVED