Ontdek de 5 sleutels om jouw dromen te verwezenlijken!
Exclusieve GRATIS Online Training Onthult:
De 5 Magische Stappen Om Nu Écht Te Bereiken Wat Je Het Liefste Wilt!
...En wat je moet doen om blijvend resultaat te behalen. De methode is eenvoudig, praktisch, menselijk en zeer resultaatgericht.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Rutney Sluis - Oprichter Sluis NLP Instituut
Je leert hoe jij: 
  • Precies werkt aan de kern van het probleem, waardoor je het effectief kunt oplossen;  
  • ​Succesvoller, met meer plezier en geluk door het leven gaat;
  • ​Met de Law of Attraction kunt aantrekken wat jij wilt in je leven;
  • Jouw brein positief kunt beïnvloeden voor succes en geluk;
  • ​​Doelen kunt stellen en plannen kunt maken waardoor je ze wel behaalt!
Klik hieronder om je aan te melden!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
"Groei is pijnlijk verandering is pijnlijk, maar niets is zo pijnlijk als vast blijven zitten op een plek waar je niet thuishoort..." - Rutney Sluis
Wanneer je voelt dat het tijd is om iets in je leven te veranderen, omdat je weet dat je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet, is het de juiste tijd om mee te doen! Meld je direct aan, leer en pas deze simpele methode toe en kijk wat voor resultaat het voor jou brengt. Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De mogelijkheid om je aan te melden sluit binnenkort.
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Wanneer je voelt dat het tijd is om iets in je leven te veranderen, omdat je weet dat je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet, is het de juiste tijd om mee te doen! Meld je direct aan, leer en pas deze simpele methode toe en kijk wat voor resultaat het voor jou brengt. Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je hebt nog maar paar seconden om je aan te melden. Laat deze unieke kans niet schieten!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

De GRATIS online training wordt gegeven op donderdag 13 augustus 19:30 - 21:30 uur 

DEZE INSCHRIJVING SLUIT OVER:

countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Rutney Sluis, host van deze online training, had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.
  
De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

In deze gratis training leer jij de bewezen formule die Rutney heeft toegepast om succes, geluk en voldoening te behalen in zijn leven. Normaal gesproken wordt er flink betaald voor dergelijke trainingen, maar in deze training onthult Rutney zijn methode helemaal gratis aan jou. Als jij dit ook wilt leren, dan wil je dit absoluut niet missen. Zorg dat je bent aangemeld voordat je deze unieke kans voorbij laat schieten! 
** EXTRA CADEAU **
Als je aanwezig bent bij de online training dan krijg je van ons E-boek, "Geluk en Succes Planner", t.w.v. €59, er geheel GRATIS bij! Intern maken wij hier gebruik van om al onze activiteiten te plannen en onze doelen te behalen. Wees erbij en reserveer nu jouw plek voor de online training. 
Klik hieronder om je aan te melden!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Sluis NLP Instituut - COPYRIGHT @ 2021- ALL RIGHTS RESERVED